Welkom bij Ideas to Go and Grow!

OVER

Ik ben Parissima Rauf (1983) en ik ben dol op Den Haag en het enorme culturele aanbod dat deze stad te bieden heeft. Mijn liefde voor cultuur, schrijven en de stad heb ik gecombineerd in dit online platform: Ideas to Go and Grow.

Ik ben gestart met ITG&G vanuit mijn eigen liefde voor cultuur. Omdat ik geloof dat cultuur je verrijkt en een voedingsbodem is voor nieuwe ideeën. Het aanbod op ITG&G is net even anders, met specifieke aandacht voor de kleinere podia en artiesten. Ondernemers en artiesten die geen grote marketingafdeling en budget hebben, wil ik graag steunen. Omdat zij, vanuit hun liefde voor cultuur, hard werken om hun creatieve ideeën uit te voeren. Misschien herken je dat moment als je naar buiten loopt na een mooi concert, voorstelling of expositie. Het gevoel dat je lééft. Dat je denkt ‘dit ga ik vaker doen.’ Energie die door je lichaam stroomt. Geïnspireerd en geraakt naar huis gaan. Deze culturele bezoeken verruimen je blik en geven je nieuwe inzichten en energie.   

Ik ben dit platform gestart vanuit en over Amsterdam. Sinds 2019 woon ik in Den Haag en automatisch is ITG&G met mij mee verhuisd. Ik woon samen met mijn vriend Mathijs en baby Rosie in het mooie Regentessekwartier. Den Haag is nieuw voor mij dus ik ga er graag op uit om al het moois in de stad te ontdekken. Mijn tips wil ik graag met je delen. Hopelijk brengt ITG&G je op ideeën, enthousiasmeer je vrienden om mee te gaan en ben je na het bezoeken van een evenement blijer, ‘rijker’ en heb je zin om de culturele wereld van Den Haag te ontdekken! Go and Grow!

Liefs, Parissima

Ideas to Go & Grow
KvK: 75148536