Welkom bij Ideas to Go and Grow!

OVER

Ik ben Parissima Rauf (1983) en ik ben dol op Amsterdam en het enorme culturele aanbod dat deze stad te bieden heeft. Mijn geheime wens is om ooit nog eens nachtburgemeester van Amsterdam te worden.

Het idee voor ITG&G is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte om gevoed te worden. De behoefte om mijn kennis te verbreden, met anderen van gedachten te wisselen en bezig te zijn met de actualiteit. De weken glijden soms voorbij en voor mij werkt het dan om dit te doorbreken met een culturele activiteit. Misschien herken je dat moment als je naar buiten loopt na een mooi concert, voorstelling of expositie. Het gevoel dat je lééft. Dat je denkt ‘dit ga ik vaker doen.’ Energie die door je lichaam stroomt. Geïnspireerd en geraakt naar huis gaan.

Deze culturele bezoeken verruimen je blik en geven je nieuwe inzichten. Ze verrijken je. Hierdoor ontstaat nieuwe energie die weer zorgt voor het creëren van nieuwe dingen. En zo draagt cultuur bij aan creatie.

Mijn missie is om mensen te inspireren en motiveren om deel te nemen aan culturele evenementen die hen weer inspireren en energie geven. Zodat zij zichzelf blijven ontwikkelen en ideeën krijgen om nieuwe initiatieven op te zetten.
Omdat we allemaal een druk leven hebben is het doel van deze website om op een gestructureerde manier een overzicht van zinvolle en inspirerende activiteiten in Amsterdam te bieden.

Hopelijk brengt ITG&G je op ideeën, enthousiasmeer je vrienden om mee te gaan en ben je na het bezoeken van een evenement blijer, ‘rijker’ en heb je zin om de culturele wereld van Amsterdam te ontdekken!

Go and Grow! Liefs, Parissima