Welkom bij Ideas to Go and Grow!

OVER

Ik ben Parissima Rauf (1983) en ik ben dol op Amsterdam en het enorme culturele aanbod dat deze stad te bieden heeft. Daarom wil ik graag ambassadeur zijn van al het moois dat er op cultureel gebied in Amsterdam wordt georganiseerd.

ITG&G is een online platform voor culturele evenementen in Amsterdam. Omdat ik geloof dat cultuur je verrijkt en een voedingsbodem is voor nieuwe ideeën.

Het aanbod op ITG&G is net even anders, met specifieke aandacht voor de kleinere podia en artiesten. Ondernemers en artiesten die geen grote marketingafdeling en budget hebben, wil ik graag steunen. Omdat zij, vanuit hun liefde voor cultuur, hard werken om hun creatieve ideeën uit te voeren.

Misschien herken je dat moment als je naar buiten loopt na een mooi concert, voorstelling of expositie. Het gevoel dat je lééft. Dat je denkt ‘dit ga ik vaker doen.’ Energie die door je lichaam stroomt. Geïnspireerd en geraakt naar huis gaan.

Deze culturele bezoeken verruimen je blik en geven je nieuwe inzichten. Hierdoor ontstaat nieuwe energie die weer zorgt voor het creëren van nieuwe dingen. En zo draagt cultuur bij aan creatie.

Mijn missie is dan ook om mensen te motiveren om vaker culturele evenementen te bezoeken.

Hopelijk brengt ITG&G je op ideeën, enthousiasmeer je vrienden om mee te gaan en ben je na het bezoeken van een evenement blijer, ‘rijker’ en heb je zin om de culturele wereld van Amsterdam te ontdekken!

Go and Grow! Liefs, Parissima